Hitaş Asansör | Merdiven Asansörü Nedir?
Merdiven Asansörü Nedir?
22 Kasım 2021

Merdiven Asansörü Nedir?

Hitaş Asansör Yazar Hitaş Asansör | 1555 Görüntülenme

Merdiven asansörleri, engelli ya da yaşlı kişilerin merdivenleri veya benzeri yükseltileri kolayca aşabilmeleri için, merdiven şeklinde ve platform şeklinde üretilmektedir. Merdiven kenarına bağlanan mekanizma ile katlar arası inip çıkmayı kolaylaştırır. Bu tip asansörler genelde evlerde, iş yerlerinde ve villalarda kullanılır. Bunların dışında artık metro, tramvay gibi ulaşım araçlarının durakları içinde gerekliliği fark edilmiştir ve bu merdiven asansörleri bu alanlarda da yaygınlaşmaya başlamıştır.

Merdiven asansörlerinin kısa mesafede dikey çalışabilen çeşitleri olduğu gibi merdivenler uygulanabilen çeşitleri de mevcuttur. Merdivenlere uygulanabilen çeşidi yaklaşık 6 kata kadar çıkabilmektedir.

Merdiven asansörleri iç ya da dış mekanda istenilen renk ve ölçüde üretilebilmektedir. 

Bahsedilen özelliklerin her biri için, merdiven asansörü fiyatı değişkenlik gösterebilir. Bu yüzden merdiven asansörü fiyat teklifi isteğinde bulunurken formu eksiksiz doldurmalısınız. Bu sayede asansör şirketlerinden ihtiyacınıza en uygun olan merdiven asansörünün fiyatını alabilirsiniz.

Merdiven asansörü aldıktan sonra sorun yaşamamak için rutin bakımını yaptırmayı unutmayınız.

Her asansör firması aynı zamanda bakımcı firma vasfına sahip değildir. Dolayısıyla asansörün bakımı garanti süresince, satın aldığınız firmaya yaptırılmalıdır.
 
Merdiven asansör bakım firması ararken en az asansörü alırken gösterilen titizlik gösterilmelidir. Unutmayın ki alınan asansörün 2 yıl garantisi vardır. Merdiven asansörü bakımı için bir bakım firması arıyorsanız doğru adrestesiniz. 

Hemen 0262 321 32 23 numaralı telefonu arayarak veya [email protected] adresimize mail atarak bize ulaşabilirsiniz. Detaylı iletişim bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz. Firmamız hakkında daha detaylı bilgi edinmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Unutmayınız ki, gerekli parçalar değiştirilene kadar ya da her türlü arıza durumlarında merdiven asansörü kapalı tutulmalıdır, aksi durumda ve rutin bakımını yaptırmadığınız durumda oluşabilecek her türlü kazadan siz sorumlusunuz.

Talep Edilen Hizmet
Yapı / Kurum Adı
Ad Soyad
Telefon Numarası
E-Posta Adresi
Mesaj