Hitaş Asansör | Bir Dikili Ağacın Olsun!
Bir Dikili Ağacın Olsun!
29 Aralık 2021

Bir Dikili Ağacın Olsun!

Hitaş Asansör Yazar Hitaş Asansör | 1219 Görüntülenme

Ormanlar bir ekosistem olarak doğaya ve insanlara çok sayıda fayda sunarlar. Bunlar, habitat sağlama, oksijen üretimi, su üretimi, toprak koruma, biyolojik çeşitlilik, karbon depolama, besin döngüsü, odun üretimi, havayı temizleme, rekreasyon, eğitim gibi çok sayıda faydadan oluşur.

Bildiğiniz üzere, 2021 yılının Temmuz ayında Manavgat'ta başlayan ve ülkemizin birçok şehrine yayılan orman yangınları, Akdeniz, Ege, Marmara, Batı Karadeniz ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerinde etkili oldu.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük orman yangınları olarak nitelendirilen bu yangınlarda insanlar, hayvanlar ve ormanlarımız can verdi. Tüm bu canlarımızı tekrar anıyoruz.

Hitaş Asansör ailesi olarak, bu elim olaylardan duyduğumuz üzüntü ile 2022 yılında, şirketimiz adına basılı promosyon ürünlerimizi tamamen kaldırmaya kadar verdik. Bunun yerine ormanlarımızı tekrar yeşertmek amacıyla "Bir Dikili Ağacın Olsun!" projemizi başlattık.

Tüm müşterilerimiz adına; Orman Bakanlığı işbirliği ile, Gelibolu Bölgesi'nde yanan ormanlarımızın bulunduğu alana, "Hitaş Hatıra Ormanı" oluşturacağız.

Gelecek kuşaklara daha yaşanabilir bir dünya bırakmak amacıyla başlattığımız bu projemize olan ve olacak tüm katkılarınız için çok teşekkür ederiz.

Talep Edilen Hizmet
Yapı / Kurum Adı
Ad Soyad
Telefon Numarası
E-Posta Adresi
Mesaj